Έναρξη Υποβολής Ε’ Κύκλου Αιτήσεων ωφελουμένων ανέργων 18-24 ετώνΑνακοινώνουμε την έναρξη υποβολής Ε΄ κύκλου αιτήσεων των ωφελουμένων της Πράξης με τίτλο «Δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου».

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων αρχίζει από 26/01/2018 και λήγει την 28/02/2018 και ώρα 23:59μμ.

Για να κατεβάσετε ολόκληρη την Πρόσκληση Υποβολής Ε' Κύκλου Αιτήσεων, καθώς και για να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, πατήστε ΕΔΩ

Για να υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση σας πατήστε ΕΔΩ

Παράλληλα με την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στην ΕΣΕΕ (Κτίριο ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ, Πετράκη 8, ΤΚ 10563, ΑΘΗΝΑ)  φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να πιστοποιήσουν τα όσα δηλώνουν στην αίτηση τους και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και κατάταξή τους.

Προσοχή: Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής – κι όχι αποστολής – των  δικαιολογητικών από το πρωτόκολλο της ΕΣΕΕ ορίζεται η Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00. Η μη εμπρόθεσμη υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης (μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2018), όπως και η παραλαβή των δικαιολογητικών (μετά την 01 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00), καθιστά τη σχετική αίτηση άκυρη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Επίκαιρα

           

   
Κλήση Skype

Αχτσιόγλου: Κούρεμα έως και 80% στις προσαυξήσεις οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και Δημόσιο


  •  12/11/2017 9:32:45 μμ
  •  admin
  •  0

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7 και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Χατζηνικόλα, παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Έφη Αχτσιόγλου.

Σχετικά με το θέμα της τρίτης αξιολόγησης ανέφερε ότι «υπάρχει ένα κλίμα συναινετικό και ταχείας ολοκλήρωσης των θεμάτων», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «αισιοδοξούμε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει εγκαίρως».

Σε ερώτηση αναφορικά με τις εκατόν είκοσι (120) δόσεις η κα. Αχτσιόγλου δήλωσε πως το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι υπουργικές αποφάσεις από την ίδια και τον κ. Τσακαλώτο, οι οποίες αφορούν τη ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και το Δημόσιο, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «θα υπάρχει ένα σημαντικό κούρεμα προσαυξήσεων της τάξεως του 80%».

«Σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτοί που θα μπορούν να υπαχθούν θα είναι ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς πτωχευτική ικανότητα (δηλ. γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί) ανεξαρτήτως ύψους της οφειλής τους, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες με πτωχευτική ικανότητα (έμποροι) είτε χρωστάνε λιγότερο από 20.000, είτε χρωστάνε περίπου το 85% στο Δημόσιο ή στα ασφαλιστικά ταμεία. Σε αντίθετη περίπτωση για τους εμπόρους των οποίων οι οφειλές ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ θα μπορούν να ενταχθούν στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού», υπογράμμισε η Υπουργός.

Όσον αφορά το συνδικαλιστικό νόμο, η κα. Αχτσιόγλου τόνισε ότι «η συμφωνία είναι η αλλαγή στην απαρτία, για τη λήψη απόφασης για απεργία στα πρωτοβάθμια σωματεία».

Η Υπουργός μίλησε μεταξύ άλλων για τα οικογενειακά επιδόματα και συγκεκριμένα δήλωσε πως «θα υπάρχει ένα ενιαίο επίδομα, αλλά στόχος μας είναι να αυξηθεί το επίδομα που δίνεται στο πρώτο και δεύτερο παιδί και με τον τρόπο αυτό να ομαλοποιηθεί η κατανομή των επιδομάτων», ενώ για τα επιδόματα αναπηρίας διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή στο ύψος των επιδομάτων που καταβάλλονται.

http://Πηγή: www.e-forologia.gr


ΑΑΔΕ: Διαγραφή προκαταβολής φόρου μετά από διακοπή εργασιών


  •  12/11/2017 9:32:15 μμ
  •  admin
  •  0


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑθήνα, 06 Νοεμβρίου 2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε εγκύκλιο που υπογράφηκε σήμερα, ο Διοικητή

Δείτε Περισσότερα

Απάντηση Παπανάτσιου σε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων


  •  12/11/2017 9:31:41 μμ
  •  admin
  •  0


Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Γιάννη Κουτσούκου σχετικά με την ρύθμιση των 100 δόσεων, η κα. Αικα

Δείτε Περισσότερα